Lesgever hip hop adults open level dinsdag 20:30-21:30

Als sinds haar 9e is Lesley een actieve danseres bij Dansstudio Flash. Zij maakt deel uit van het demoteam en zal in januari afstuderen als kleuterjuf.

Kinderen, muziek en dans zijn haar leven. 

Ilse La Monaca is een musicalartiest opgeleid aan de Arts Educational Schools London. Zij speelde de hoofdrol in de musical Hairspray en is dagelijks te bewonderen in de televisiereeks 'De Buurtpolitie'. Verder speelde ze in 2018 mee in de musical Mozart en Hans en Grietje.  Ze is ook zangcoach van heel wat bekende artiesten. 

Op haar 14e raakte Miranda helemaal in de ban van Orientaalse dans. Ze leert je de tips en tricks van het buikdansen.

Kimberly danst sinds haar 9e. Hoewel ze eerst starte met de meer 'urban' dansstijlen verloor ze haar hart aan jazz en klassiek ballet. 

Haar jarenlange ervaring in combinatie met haar diploma Bachelor Lager onderwijs maakt van haar een professionele dansleerkracht die de kinderen de basis van modern en klassiek ballet aanbrengt op een pedagogisch verantwoorde manier. 

 

 

Karen danst sinds haar 8e. Ze leeft zich vooral uit in de meer urban dansvormen maar is ook een gedreven buikdanseres. Een heel allround iemand die onze demoteams begeleid en coacht. Ze deed zowel in binnen als buitenland ervaring op bij verschillende leraars en schoolt zich bij op workshops. 

Karen is zelf ook nog steeds actief als danser en maakt deel uit van het dance technix team. 

Momenteel volgt zij de opleiding leraar urban dance bij Danssport Vlaanderen. 

°1991

Danst sinds haar 6 jaar jazz en geeft dansles sinds 2013 aan kinderen en jongeren.In 2018 behaalde zij ook haar Initiator Jazzdance bij Danssport Vlaanderen. 

Naast haar opleiding kleuteronderwijs is ze reeds 8 jaar actief als basketcoach.

Margo is een jonge danseres en lerares die reeds heel wat ervaring op haar cv heeft staan. Na haar studies aan het conservatorium van Brussel studeerde ze verder aan de Fontys Hogeschool. Ze wist in 2018 zelfs een rol bij Compagnie C de la B te bemachtigen. 

Ines is een ware sportgoeroe die al jaren iedereen aan het sporten zet. Onuitputtelijke energie en jarenlange ervaring maken van haar de ideale sportcoach. 

Laurien danst van kindsbeen af. Geen enkele dansstijl heeft ze niet geprobeerd. Ze is een echte power dancer die zich het liefst uitleeft in de dansstijlen hip hop en discodance. Als lesgever is ze streng maar rechtvaardig met een klein hoekje af ;) Ondertussen heeft ze ook al meer dan 4 jaar ervaring als dansleerkracht en behaalde ze het diploma initiator urban dance bij Danssport Vlaanderen. 

D-Djo  is a profesionnal dancer from the massive movement company located in the Netherlands. He danced in many theatres and even teached at the Royal conservatorium of Ballet in The Hague. Mostly, he is teaching all over Europe : from Belgium to the Netherlands, Poland (Poznan, SRT Kontrast with Polish hiphop champions Mattheuw Markievcz and Katerzyna Markievicz). France and Croatia(Rijeka). He also danced with the famous Shabadoo (movie Breakin'), Kyle Hanagami, Rob Rich (Chris Brown), ...

Mclaim Delandis (video clip with Sarah Hackett in Universal Studios Hollywood in Los Angeles), Anthony Thomas (Lockin master US). He also improved his skills by taking classes with Kennis (American Best dance crew). In Belgium, except being a teacher, he is already known as a dancer being the left hand of Tshilomba Ghislain (Jazz Rock). Up to that, he is also known as a music producer (and DJ (for battles)) under the name BB-Jalias and as a popular dance event organisator (TransSs Chorégraphique, Meet2Dance) 

Free Joomla! template by L.THEME