Dé ideale dans om mee te starten als je wil leren samen dansen is ongetwijfeld de discoswing. Bovendien is dit dé dans bij uitstek om te dansen op (trouw)feesten. 

Hoewel deze dans voornamelijk gedanst worden op golden oldies van Barry White en Gloria Gayner kan je deze ook perfect dansen op meer hedendaagse nummers. Zolang er een beat is kan je discoswingen. 

Alles wordt stap voor stap uitgelegd en aan het einde van deze eerste lessenreeks zal je al aardig wat figuren geleerd hebben die je kan combineren. 

 

 

Leraars Nele en Jan dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven. Het plezier van het 'samen dansen' doorgeven, da's waar het om gaat. 

 

Opgelet voor deze les heb je een danspartner nodig. Heb je geen danspartner, stuur dan even een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dan zetten we je op een wachtlijst. 

 

De les discoswing beginners gaat door op

zondag van 20:30-21:30. (reeds volzet)

zondag van 19-20u. (beperkt aantal plaatsen!)

 

Je kan steeds een half uur vroeger komen om op te warmen. 

 

 

 

Prijs per persoon: 110€

  

Inschrijven voor de  proefles op zondag 13/9 is noodzakelijk en doe je HIER

Gelieve 1 inschrijvingsaccount per persoon aan te maken. 

 

De lessen gaan door op volgende data: 

Les 1: 13/9 = proefles

Les 2: 20/9

Les 3: 27/9

Les 4: 11/10

Les 5: 18/10

Les 6: 25/10

Les 7: 1/11

Herfstvakantie = geen les

Les 8: 15/11

Les 9: 22/11

Les 10: 29/11 

 

 

 

 

 

OPGELET: WEGENS GROTE BELANGSTELLING EN BEPERKT AANTAL PLAATSEN VOOR DE CURSUS DISCOSWING VOOR KOPPELS, ZAL DE LES BALLROOM VERVANGEN WORDEN DOOR EEN 2E GROEP DISCOSWING BEGINNERS VOOR KOPPELS. 

WE HOPEN DEZE LES LATER OPNIEUW TE KUNNEN AANBIEDEN. 

Wil je graag leren dansen met 2? Dan is onze cursus koppeldans zeker iets voor jou! Ontdek hoe leuk samen dansen kan zijn. 

In deze cursus leer je de basisbeginselen van de wals, rumba, chacha, quickstep, jive,... 

Alles wordt stap voor stap uitgelegd op een leuke en toegankelijke manier. Je leert de verschillende dansen met hun eigen kenmerken kennen maar je leert ook leiden en volgen. 

  

Nele en Jan dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven. Het plezier van het 'samen dansen' doorgeven, da's waar het om gaat. 

 

Opgelet voor deze les heb je een danspartner nodig. Heb je geen danspartner, stuur dan even een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dan zetten we je op een wachtlijst. 

 

De les ballroom en latin voor beginners gaat door op zondag van 19-20u.

Aansluitend kan je van 20-20:30 nog de aangeleerde pasjes verder inoefenen.  

Wil je ook graag leren swingen, dan is de cursus discoswing voor beginners die doorgaat van 20:30-21:30 ideaal. 

 

Prijs per persoon: 110€

  

 

Free Joomla! template by L.THEME