Beste dansers

Het corona virus maakt elke dag meer en meer slachtoffers. Als sportclub willen we helpen aan het inperken van de verspreiding ervan en daarom werd beslist de lessen tot nader order te annuleren. 
We zoeken volop naar een online platform om de (meeste) lessen toch te kunnen laten doorgaan. We hebben (hopelijk) immers een dansshow die we moeten voorbereiden en bovendien doet wat ontspanning iedereen goed in deze tijden van quarantaine.

Wat met de dansshow?
We hopen dat deze pandemie tegen eind mei verdwenen is. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan verplaatsen we de show naar een ander moment.

Wat met ons lesgeld?
Ofwel wordt er tijdelijk overgeschakeld naar online lessen, ofwel zullen de lessen op een ander moment gewoon ingehaald worden.
Voor de lessen met een beurtenkaart is er geen probleem.

Mochten de lessen terug starten, dan ontvangen jullie hierover een mail.

Het is allemaal niet simpel en het zorgt bij iedereen voor héél wat onzekerheid en angst. We kunnen alleen maar proberen om ons zo goed mogelijk aan de richtlijnen te houden.
Wij hopen alvast dat jullie allemaal gezond blijven en dat we binnenkort terug kunnen samen komen om te doen wat we graag doen!

Verzorg jullie!

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

 

Bij dansstudio Flash kan je terecht voor danslessen in verschillende dansstijlen én voor verschillende leeftijden. 

Starten kan vanaf 2,5 jaar! Dans en fun staan centraal in AL onze lessen. 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby of je net op zoek bent naar een uitdagende dansles op niveau, voor iedereen is er wel een dansles op maat. 

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME